Esprresso ala Starbucks

630

[singlepic id=240 w=320 h=240 float=right]Jeg har længe ville smage en kop Starbucks, eftersom mange af mine venner snakker rigtig godt om denne kaffe fra Starbucks, jeg har smagt det engang i London, før jeg begyndte at blogge, så det tæller ikke.
Så på vej på ferie med fly fra Kastrup, fik jeg muligheden for, at smage en dobbelt espresso.
Jeg synes det er en okay, rimelig espresso. En behagelig smag med en dejlig krop, milg og med lidt frugtig eftersmag. Hænger mildt i gangen  efter det første sip.
Dette er baseret på en kop fra Starbucks, Kastrup, til den nette sum af 29 kr for en dobbelt espresso.
Da jeg landede i Polen havde jeg tænkte over hvad er det der gør Starbucks så super specielt for mange mennesker. Men jeg var og er ikke kommer frem til en konklussion, det kommer måske senere her på bloggen.
Men jeg var kommet frem til, at jeg måtte smage deres espresso i Warszawa for, at se om det er den samme kaffe.
Hvilket jeg så gjorde i midt byen af Warszawa, her koster en dobbelt espresso 18 kr. 

[singlepic id=239 w=320 h=240 float=right]Mit indtryk efter 2 gange Starbucks, er at det er kaffens svar og Mc.D. Forstået på den måde, at de udbyder en vare som er efter spurgt, det behøver ikke være en god vare de udbyder, NEJ, de er gode til deres markedsføring, at de nogen gange sagtens kan sælge et middelmådige produkt.
Men jeg må indrømme, at de laver en habil kop espresso til folket, som falder i manges folks smag, også er de gode til markedsføring. Der er også andre vinkler og holdninger til Starbucks. Har i læsere en holdning til Starbucks? Så kom med den enten her eller på FB.
Jeg vil over tid komme med flere indtryk, vinkler og funderinger omkring Starbucks her på bloggen, så følg med.  Men skal lige først have tænkt og filosoferet over dette fænomen Starbucks:-)

Jeg har købt en pose Starbucks bønner fra Sulawsi, som jeg vil cuppe når jeg kommer hjem fra ferie igen… Hvordan disse bøner smager kan i læse her senere på bloggen.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.