Ægte Kenya…

5K

[singlepic id=238 w=320 h=240 float=right]Jeg har cuppet, Ægte Kenya fra Christgau, som sælges af BKI, så mon ikke producenten også er BKI?
Men kaffebønnerne kommer i en flot blå pose med engangslukkeventil, et plus:) Mht. indpakningen så er det lidt en skam, at de kun siger at den kommer Kenya, jeg kan personligt godt lide, at vide hvor i Kenya de er fra og om det er en AA, AB eller en perlebønne. Hvorfor mon ikke de opgiver dette? Hvis der sidder en man fra BKI og læser med, så må I gerne sende en mail med disse oplysninger.

Normalt er jeg ikke meget for BKI og deres filter kaffer dette indrømmer jeg lige på stedet, men dette påvirker ikke denne cupping.

Nå, men tilbage til cuppingen:

I selve breaket kommer der en dejlig frugtig duft frem og pirre næsen.
Den første mundfyld er fyldt med nøddenoter og en stærk efter smag, en fin body.
Efter mine smagsløg så er den lige brændt mørkt nok, men okay.

Når man cupper denne Ægte Kenya fra Christgau, så kommer smagen først frem lidt tid inde i selve slupren (hvis I forstår). Mangler lidt i starten til at tirre tungen, og gøre denne kaffe rigtig interessant.
Efter min meningen ikke en kompleks kaffe, men det sagde de heller ikke.

Jo koldere den bliver desto mere frugtig bliver kaffen, dette stemmer godt overens med at det er en kaffe fra Kenya.

Jeg vil give den 3 små kaffebønner ud af 5, den får dette fordi den ikke er kompleks nok til mig, og at der mangler lidt info på pakken. Men ellers et godt bud på en rimelig kaffe fra Christgau (BKI).

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.