Koffein fri – El Salvador

727

Jeg har tidligere lavet et indlæg omkring hvordan man laver koffeinfri kaffe, og så er der sikkert mange der tænker hvordan smager koffeinfri kaffe?
Jeg har derfor her til morgen cuppet en kop koffeinfri kaffe fra El Salvador.

Når man  breaker denne kop så kommer der en snært af hasselnød frem, men det er lidt svært at bedømme, men jeg vurderer det til hasselnød, men der er nogle tydelige noter af karamel når man breaker.
Selve smagen er rigtig blød, svag krop næsten ingen syrlighed ikke meget smag af kaffe (som man kender fra så mange andre sydamerikanske kaffer), der er en let smag af karamel.
Men når den bliver kold, kommer  denne lette smag af karamel mere til udtryk, dog stadigvæk uden smagen af kaffe.

Denne kaffe egner sig godt til folk, som ikke vil drikke koffein om aftenen og, som ikke kan lide smagen af kaffe. Det er en kaffe langt under middel.
Efter min smag lever den ikke op til det jeg forventede, jeg tror ikke det skyldes, at den er koffeinfri, eller måske gør det hvem ved? Men jeg vil kun give den 2 ud 5 bønner. Fordi den mangler krop, syrlighed og kompleksitet.

Deltag i samtalen

 1. Hold op hvor har jeg lært meget i dag på kaffeakademiet, så nu ved jeg hvad “breake” og “cupping” er 🙂

  Jeg er sikker på at du ville have fået en masse ud af at have været med, men måske du får chancen indenfor overskuelig fremtid, for jeg har fået en plan…..

  Mange hilsner
  Birthe

  1. Wow, det lyder spændende! Jeg ville gerne have været med, men er den ikke spændende denne kaffe verden?
   Det lyder interessant med en plan, hvad går den ud…?

 2. Lad os bare sige, at der måske kommer et kaffe-træf 😉

  Det er en yderst facinerende verden, jeg er stadig helt høj. Utroligt at de rister al deres kaffe selv, det imponerer mig utrolig meget….

  Mange hilsner
  Birthe

  1. Cool, lyder som en god ide… Vil jeg gerne hører mere om:D

   Det lyder rigtig dejligt det der med, at de rister deres egen kaffebønner, jeg rister også mine egne bønner! – Det giver bare det der ekstra:) Også har man altid frisk ristet kaffe i huset.

   Mvh.
   Rune

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.