Café Majestic

586

Jeg har igennem de sidste mange år været optaget af at rejse! Så jeg har fået den ide, at anmelde/skrive om nogle fantastiske kaffe cafeer rundt omkring i verden! Nogle af dem har jeg besøgt andre kunne  være spændende at besøge, hvis I kender et godt sted, så lig en kommentar.
Jeg vil starte med en lille café i Porto, Portugal som hedder Café Majestic. Den ligger i midt byen på deres gågade, Rua de Santa Catarina 112, et sted som jeg har besøgt.
Det er en café med historie, en café som har spillet en rolle i overklassens liv i Porto. Den er utrolig flot dekoreret, en stil der stammer tilbage fra Portos, Belle Epoche.
Idag er det et sted hvor turister og lokale kommer. Cafeen bliver brugt til koncerter og udstillinger.
Når man træder ind på denne café er det lidt som, at træde ind i en tidsmaskine, stilen er flot og klassisk og der bliver enten live eller i højtalerne spillet klassisk musik.
Hvis man er på de kanter, så er Café Majestic et dejligt sted at nyde en Bica (en lille kraftig kaffe) – kort sagt et must go! – Dog skal man være opmærksom på at priserne her er noget dyrere end i resten af byen.
[singlepic id=129 w=320 h=240 float=center]

Deltag i samtalen

 1. Hvor fedt! Jeg ved ikke noget bedre end at læse anbefalinger fra forskellige steder i verden. Ikke at jeg rejser særlig meget, men det giver mig en anledning til at dagdrømme lidt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

  1. Cool, ja, det nemlig meningen med det hele! Drømmen;) Skulle det så ske at man kom forbi så er det jo bare dejligt!

   Mvh.
   Rune
   https://www.cafezinho.dk

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.