Café de Olla

545

[singlepic id=90 w=320 h=240 float=right]Denne dejlig drink er lige noget vi alle har brug for, den er perfekt, en super blanding imellem sirup og kaffe. I skal huske på, når I laver den kaffe, skal I lave kaffe stærk nok, så den overdøver sirup smagen. Lige en drik som passer ind i den danske vinter:-)

Ingredienser til 4 personer

  • 4 kopper vand
  • 150 g mørk farin
  • 1 teskefuld sirup
  • 1 lille stang kanel
  • 6 kopper espresso

Kom vand, farin, sirup og kanelstangen i en lille gryde, bring det hele langtsomt i kog. Du skal huske at røre rundt, så sukkeret og farinen bliver opløst. Når blandingen når kogepunket hælder du espressoen i, og slukker for varmen. Lad det hele stå lidt og trække. Hæld drikken over i nogle forberedte  krus.

Velbekomme:)

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.