Rørsukker

4.5K

[singlepic id=86 w=320 h=240 float=right]Jeg fik noget rørsukker i min julekalender her i weekenden, så hvorfor ikke et indlæg omkring sukker.
Når man får serveret en god kop espresso, er der mange der bruger sukker i espressoen. Den sukker man bruger er typisk rørsukker, den umiddelbare grund til, at man bruger rørsukker frem for hvid sukker er at den fremhæver espressoens aroma. Rørsukker har også en karamelagtig smag. Derfor er denne sukkertype et godt match til en god kop kaffe.
Til dem der går op i sundhed så er der ingen ernærings fordele ved rørsukker frem for hvidt sukker. Man kan jo krydre oplevelsen ved, at købe en pakke fairtrade sukker,  så oplevelsen bliver det bedre.
Rørsukker er bare lidt bedre end hvid sukker.

Deltag i samtalen

  1. Elsker rørsukker i min espresso og cappuccino 🙂

    Mange hilsner
    Birthe

    1. Ja, rørsukker er den det bedste sukkertype… Til disse kaffer

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.