En af de bedre…

1K

Nu har jeg omtalt kaffe-agenterne i et stykke tid i diverse indlæg, så nu var det tid til en lille anmeldelse af deres webshop.

Jeg har haft stor glæde, af at købe grønne bønner ved dem og andre småting, de har et pænt udvalg af forskellige bønner. Alle i god kvalitet.
Derudover har de ristede bønner, som både kan fås i hele og kværnet, så har de et kaffeabonnement, hvor man får tilsendt kaffe løbende, en fantastisk julegave ide synes jeg.
Der ud over forhandler de diverse kaffe maskiner, te, kopper, tilbehør til kaffen/teen etc. Kort sagt de har et bredt udvalg af kaffe, te, tilbehør og udstyr. – De har faktisk en fysisk adresse, hvor man kan komme ud og besøge dem samt hvor man kan se de ting de sælger, og hvis man har købt noget på nettet, så kan man hente det derude.
Så har de en god service, de leverer hurtigt, har et godt informativt nyhedsbrev. Derudover har de nogle gode knald tilbud! En kaffe butik på nettet, som er værd og prøve, og som man kommer tilbage til igen og igen.

Deres hjemmeside, er nem og finde rundt i! – Den er overskueligt opbygget, og man kan hurtigt finde de ting man skal bruge. Der er ikke noget, som ikke har en relevans i forhold til hvad de er for en butik!

Jeg vil give dem 4½ ud af 5 bønner fordi de er en helstøbt kaffe butik både på nettet og fysisk.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.