En ugandisk aftenkaffe

760

Jeg har endelig fået kaffe hjem fra fmkaffe.dk. Jeg ristede 300 g. bønner fra Sironko, Uganda,  her i weekenden, og i dag mandag, har jeg cuppet den første kop kaffe fra Sironko, Uganda.

Jeg synes når man åbner posen i dag mandag, er der en helt anden duft end de andre bønner jeg har ristet, duften minder lidt mere om chokolade:) Selve smagen var rigtig god, når man breaker kaffen, kommer der en meget intens duft frem, med noter af chokolade. Når man så smager på kaffen, er den meget velafbalanceret med lidt chokolade smag, eftersmagen hænger lang tid i munden, uden at dominere for meget. Når kaffen bliver lidt køligere kommer der stille og rolig en let smag af krydderier hvilket giver koppen et ekstra pift.

En dejlig kaffe, som er værd at anbefale! Måske spiller det også ind, at man ved, at det er 110 % fair trade! – Det giver lige lidt ekstra til smagen;)
Man kan også lave en rigtig stempel kande kaffe af denne bønne.

Jeg giver den 3½ bønner ud af 5, grunden til, at den ikke får mere, er at jeg ikke har smagt de andre bønner fra denne region. Men det er en god afrikansk bønne, som kan anbefales som aftenkaffe.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.