Black Coffee

413

Hvis I er interesseret i en film omkring kaffe, så er Black Coffee, en god film, at starte med. Da den fortæller historien omkring kaffen. Hvor kaffen kommer fra, det er en film med en fortæller og så med klip og historier fra forskellige mennesker. Den fortæller hvordan kaffen er kommet til Europa, en god informativ film omkring kaffe.
Derefter forsætter den med at fortælle den økonomiske historie omkring kaffe, hvilken indflydelse kaffen har på vores verdensøkonomi og hvilken indflydelse den har på den enkelte kaffebonde, en rigtig tankvækkende historie. Den fortæller de personlige historier fra de enkelte lande, samtidig med at den fortæller konsekvenserne for verdensøkonomien. Det er en slags øjenåbner, en god dokumentar film, hvis man gerne vil vide noget om kaffen.
Filmen har en god og lige til måde, at forklare tingene på, kommer med gode eksempler. Den er en film, som passer godt ind i en DR2 Tema aften.

Filmen er på engelsk.

Jeg vil give den 4 ud af 5 bønner

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.