NDIYO – YES

4.4K

[singlepic id=74 w=320 h=240 float=right]Jeg har lige fået bogen NDIYO – YES ind af døren, en bog der forklarer projektet og fortæller historien omkring farmmoutain Coffee. Det er en rigtig illustrativ bog, med mange gode billeder af hele bearbejdelsesprocessen omkring kaffe, også med billederne fra Uganda. Så har bogen små korte fortællinger om kaffen, landet, projektet og meget andet. Bogen er på engelsk men på forståeligt engelsk, man kan sagtens læse og forstå denne bog uden at have fået 12 i engelsk på gymnasiet.

Når man læser denne bog, bliver man grebet af stemningerne i billederne, man bliver ført ind i bogen igennem billederne fortællingerne til de enkelte billeder og dermed er historien om kaffen bare en bonus. Så denne bog, er den oplagte mandelgave, eller gaven til personen der har alt, samt gaven til kaffe aficionadoen som skal have en lille ting. Men denne gave støtter I et godt formål, bønderne i Uganda og bedre kaffe.
Bogen fåes ved fmkaffe.dk, send en mail til dem

Jeg vil give den 3½ bønner ud af 5, fordi det er en dejlig bog med en god stemning, og et godt formål lige den perfekte bog som mandelgave til de voksne.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.