Julegave ide

309

Nu nærmer vi os jo jul, og det er tiden for gaver. Jeg var afsted til en kaffe oplevelse i tirsdags købt igennem oplevelsesgaver.dk, en dejlig fødselsdagsgave jeg fik af min kone.
Men jeg kom afsted til et arrangement af behagdinsmag.dk i Ålborg i deres egen café, en hyggelig og dejlig kvalitets bevidst café, som ved hvad de vil med kaffe!

De går ikke på kompromis med kaffens kvalitet, de har nogle standarder som de overholder, det er helt tydeligt, når man møder indehaverne.
Jeg kom derop på et lille 2 timers kursus omkring kaffe. Det startede med, at vi fik noget af vide omkring kaffens historie, det er fint nok, hvis man ikke har læst lidt omkring dette. Men derefter kom vi til 2 del, cupping. Vi skulle cuppe 7 forskellige kaffer, bl.a. Santa Felisa Guatemala, La Minita Costa Rica, Finca Vista Hermosa Guatamale og 4 andre kaffer. De havde udvalgt 7 forskellige kaffer, som supplerer hinanden godt, man startede med nogle kaffer, som var bløde og runde i det. Derefter bevægede man sig stille og roligt frem ad i smagen, de stærke til sidst. Derudover var der enkelte imellem som havde en helt anden smagt eks. smagen af solbær, jeg satser på der kommer en smagsprofil senere. Men alt i alt en rigtig berigende oplevelse, at komme til sådan et kursus, hvis man er lidt optaget af kaffe. Men det er også gaven til personen der har alt, og som man ikke ved hvad man skal give i julegave.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.