Opbevaring – Før ristning del 1

1.7K

Noget det er rigtig vigtigt når man arbejder med kaffe er hvordan man opbevarer bønnerne både før og efter ristningen.  Derfor vil jeg lave denne lille serie omkring hvordan du bedst opbevarer kaffen, hvis der sidder nogen der ude med gode løsnings forslag, ideer eller noget jeg har glemt eller måske overset så skriv endelig en kommentar.

[singlepic id=46 w=320 h=240 float=right]Før ristning, har bønnerne  bedst af at blive opbevaret tørt og køligt ved stue temperatur uden direkte kontakt med sollys. – altså hverken køleskabet eller fryseren. Når man har købe bønner til længere tid så er den bedste opbevaring enten papirsposer eller hessiansække. Da dette sikrer en gennemstrømning af luft. Man skal dog være obs., på at grønne bønner ikke får fugt! Når man opbevare rigtigt,  kan grønne bønner holde sig minimum 2 år, måske endda længere.

Det er forholdsvis nemt, at opbevare grønne bønner det kræver ikke det store. Jeg har læst lidt på nettet omkring det,  der er nogen der mener, man skal lave en decideret kaffekælder på samme måde som man har en vinkælder. Jeg synes dette lyder helt vildt, men er der mon i det danske land,nogen der har udviklet en kaffekælder eller en anden smart ting? Hvis I har så send en mail med billederne så kan jeg smide dem op på bloggen, det kunne være lidt spændende, at se hvordan I gør derude:)

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.