Malawi Mzuzu Geisha

220

Nu vil jeg prøve noget nyt, jeg vil prøve at komme med en smagsprofil af de bønner jeg rister.
Når man åbner posen med ny ristede Malawi Mzuz Geisha full city, kommer der en god duft af kaffe bønner, med en note af lime/citron med frugtagtigt bønnen virker frisk, noten er dog så stærk at det ikke er til, at tage fejl! (Mon det er en god bønne til en Cafezinho?)

Espressoen har en god aroma og en dejlig fyldig crema i toppen, så har den en blød body og meget dybde i kaffe smagen. En dejlig bønne til dagens første kop kaffe, dette skyldes at den ikke er en typisk espresso bønne. Den er frisk og frugtigt hvilket for mig, er en god måde at starte dagen på.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.