Thoughts about coffee

Er mælkeskummeren det hurtige fix

04 november , 2015 - af Rune - Kategori: Anmeldelse, Bryggemetode - Tags: ,

Det er et spørgsmål jeg har stillet mig selv den sidste uges tid, hvor jeg har haft Bodum Latteo mælkeskummer til afprøvning

Det hurtige svar er, at den ikke kan erstatte den gode microskum fra den semi eller professionelle maskine, hvis det laves ordentlig med god og kold mælk.

Men som ved så meget andet, så kan det jo godt bruges til noget… Men spørgsmålet er også om kvalteten er god nok, når man nu må nøjes med en mælkeskummer;)

Denne mælkeskummer er faktisk okay til formålet, kort sagt den gør hvad den skal. Man skal varme mælken på komfuret ved, at sætte kanden direkte på kogepladen.
Her skal man være opmærksom på, at mælken ikke varmere end håndvarm, ellers lugter det af risengrød.

Derefter skal man skumme mælken, og den skal hvile sig i 1 min så mælken samler sig igen…

Derefter har man lavet noget minder om mælk med luft i, det har ikke noget, at gøre med rigtig microskum! – Men de er okay til dem der ikke har andet.

Men jeg vil dog anbefale: køb noget godt kaffe! Gode, friske og kvalitets bønner, bryg en kop god sort kaffe! – Og nyd en kop af det sorte guld, i stedet for, at hælde dårlig mælk i koppen

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.