Thoughts about coffee

Færdig brygget

20 juni , 2014 - af Rune - Kategori: Bryggemetode - Tags:

For 2 dage siden satte jeg en omgang kold bryg over, og her til morgen har jeg filteret brygget. Hvilket jeg gjorde i min hario v60 tragt og filter.
Jeg synes kaffe er blevet super super ren og fin, ikke meget grums… Hvilket er lækkert!

Der en dyb flot duft af chokolade og karamel, den er flot og dyb i farven, et rigtig spændende bryg type.

Når man smager forventer man en meget syret kop kaffe! Men man for en ren og flot kop kaffe, men dejlige lette noter af karamel.
Den er lidt spøjst, fordi der kommer først smagen af vand, også kommer kaffen efter følgende. – Det er en anden måde, at drikke kaffe på, ikke en måde hvor på man kan drikke den ene kop efter den anden! Men, en måde hvor på man køle sig selv ned i sommer varmen.

Nu sidder jeg og tænker over hvad man kan bruge denne brygtype til? Jeg tænker den kunne være spændende i en drink af en eller anden art.
Måske kombineret med lidt mælk og noget alkohol af en art…
Eller blandet med lidt is.
Jeg ved det ikke I hører sikkert, mere om hvad det kan bruges til…

Hvis I har nogen gode ideer, så skal I endelig melde jer:)

Tilbage