Thoughts about coffee

Den skæve smag

25 april , 2014 - af Rune - Kategori: Anmeldelse, Espresso - Tags: , ,

Igennem hele påsken drak jeg og min dejlige familie en ny espresso fra Øristeriet, en SOE (single Origin Espresso). I løbet af de 5 dage påsken varende drak vi 1 kg. kaffe af denne SOE og 10 liter mælk.

Så vi fik rigtig afprøvet den, og jeg skulle vende mig til denne SOE espresso, da jeg synes den er lidt skæv i smagen, forstået på den måde, at det er mere krydret, som espresso, den har en alternativ smag end min fortrukne Espresso Unica.

Denne SOE, er fra Indien, og det er måske derforden bed lidt på tunge i smagen til, at starte med. Men efter en 4-5 skud espresso opdagede jeg, at den skæve smag, indholder en masse pondus, så som frugter, god sødme samt en masse dybde espresso noter.

Jeg må sige, at den egner sig rigtig godt til mælkedrikke:) Hele familien synes den var utrolig lækker.

Der står på posen, at den har en “funky smag”, og ja, det har den og hvis det er funky skal det prøves et bare gange.

Tilbage
  1. Pingback education

  2. Pingback Stone Island Shorts

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.