Thoughts about coffee

Real Coffee tager også kampen op

22 marts , 2014 - af Rune - Kategori: Andet, Produkttest - Tags: ,

Først en tak til Real Coffee for, at de tager kampen op mod Nespresso. Det er altid godt med et nyt firma, som vil prøve, at give Nespresso kamp.
Det er primært et internet basseret firma, men deres kapsler er også kommet ind i detail handlen. Så kapslerne er nemmere, at få fat på end Nespressso, da de ikke fåes i alle butikker.

Jeg har smagt Espresso Napoli, som har en styrke 5 ud af 7, hvilket er lige over midten på Real Coffee skala, hvad det svare til med Nespressos kapsler, det ved jeg ikke, men jeg synes denne lungo, er lidt tynd, men den danner et fint lag crema i toppen.

Derudover har jeg også smagt Espresso Verona, som har en styrke på 6 ud af 7, som har noget mere pondus. Men jeg må med det samme sige, at den ikke er kraftig nok til mig, det skyldes nok, at jeg normalt drikke espresso lavet på min elskede simonelli maskine.
Verona kaffen smager af ristningen, og en smule vandt set i lyset af, at det skulle være en espresso, men der er en rimelige fylde i espressoen og en god crema. Men den er ikke espresso agtig nok til mig, det er for svag i smagen af espresso.

Men når alt kommer til, at så er det et godt alternavit til Nespresoo og Cafe Noir, da jeg tænker at desto mere konkurrence desto sjovere…
Så på et tidspunkt kunne det være sjovt, at have en blind test eller noget i den dur med alle de kapsler der findes, så vi kan finde den bedste af dem på det danske marked.

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.