Thoughts about coffee

Kom med på moden

16 marts , 2014 - af Rune - Kategori: Anmeldelse, Bønner - Tags: ,

For snart 5-6 uger siden var min kone et smut i Brussels og i den forbindelse fik jeg en pose Starbucks kaffe, en Casi Cielo fra Guatemala.
Det er så en kaffe, som har været i min kværn de sidste 14 dage, men men men…

jeg kunne dufte med det samme, da jeg åbenende posen, at denne kaffe kræver mælk og atter mælk, så ikke en kaffe efter mine smagsløg.
Er mest til de lettere ristede kaffer, hvor der ikke skjules smag under ristningen.

Kaffen duftede af deres ristning, en mørk en af slagsen. Der var ikke mange duft nuancer som indbød til brygning.
Jeg kunne med det samme konkludere, at pour-over kaffer egner den sig ikke til pga. ristningen, hvilket var sandt nok.
Når man bryggede den som espresso så blev det en mørk omgang, espressoen bar præg af den mørke ristning, dog var der en god creama i toppen.
Den kunne godt drikkes, som espresso men det føles, som at man sad på Starbucks et eller andet sted i verden. Den samme kedelig smag, af ristning, som kræver en masse vand.

Når man så lave en mælke drik blev det noget bedre, dog skulle man vælge en rigtig fed mælk til, at overdøve ristningen.

Så ikke en kaffe jeg vil anbefale, jeg håber virkelig at Starbucks snart vil hoppe med på moden omkring de lettere ristede kaffer, som giver noget mere smag i kaffen.

Hvad synes I om Starbucks? Og jeg mener ikke som mode fænomen, nej, jeg spørg som kaffested?

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.