Thoughts about coffee

Reserva De Mexico

06 marts , 2014 - af Rune - Kategori: Anmeldelse, Bønner, Espresso - Tags: ,

I starten af februar købte jeg 2 poser kaffe fra Risteriet i KBH, den jeg har haft i kværnen længe, er Mexico Reserva Terruño Nayarita.
Den kommer fra den vestlige del af Mexico, imellem Stillehavet og mod øst en afblomstret vulkan, så det er gode betingelser for kaffedyrkning.
Denne kaffe har jeg primært drukket og brygget, som espresso, og rammer man hvordan kaffen skal kværnes, og derefter tampes i filteret samt brygtid.

Bliver den en utrolig sød, rund, og en espresso med en flot fed crema i toppen. Dog synes jeg den er svære, at ramme det helt perfekte gang efter gang, end så mange andre kaffeer.
Hvad der gør det ved jeg ikke rigtig…
Men når den rammes, så er den rund fuld af søde noter, af noget vanilje og fuld fed chokolade.

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.