Thoughts about coffee

On Tour

20 februar , 2014 - af Rune - Kategori: Anmeldelse - Tags: , , , ,

Her forleden startede min ferie meden mindre kører tur på ca. 1000 km. og min erfaring siger mig, at kaffen ned langs med den tyske autobahn ikke er den bedste, hvis det overhovedet kan drikkes. Tror jeg er stødt på god kaffe 1 gang, ellers er det oftes filter eller dårlig maskine kaffe.
Så derfor havde jeg pakket et kaffekit af en Hario tragt, barista kande (istedet for min Hario kande, pga. pladsen) filtre, ny kværnet kaffe (har endnu en en god nok kværn til tur) og en termo.

Kaffen jeg har med er Aekvator kaffe filter står der på pakken, men det har ikke afholdte mig fra før jeg kørte, at afprøve den som espresso. Jeg må sige det er lækker, som espresso den er mild, sød og med masse af nougat, blomster noter i espressoen med en god omgang crema – synes I skal prøve;)

Tilbage til on Tour, jeg bryggede min Hario kaffe 2 gange på turen, og hvilken forskel man har i kvaliteten af sine pauser! God kaffe skaber bare bedre pauser! Samtidig med jeg bryggede min kaffe fik jeg luft i hovedet.
Men det er ikke noget motorvejsrotterne er vandtil, at der brygges frisk kaffe ved siden af der autobahn, så der blev skelet til danskeren med den frisk bryggede kaffe.
Men det kan klart anbefales:) en side gevinst, er at bilen kan komme til, at dufte af frisk kværnet kaffe.

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.