Thoughts about coffee

17. Dec, – Robustaen

17 december , 2013 - af Rune - Kategori: Anmeldelse, Bønner - Tags: , , ,

I dag har jeg gået, og lavet mange små praktiske opgaver i huset, jeg har blandet dækket et hul skuret, som Bodil lavede, jeg kan desværre ikke udskifte tagpladen, da bygge markederne først for dem hjem i uge 2, øv!
Men hullet er da nu dækket ordentlig af!


Dagens kaffe, er en kaffe, som egner sig godt til en blogger som mig, da jeg via dagens kafffe, en India Cherry AA Robusta, opnår viden eller smagserfaring i robusta kaffeer.

Det er længe siden jeg har lavet en robusta kaffe, og første gang jeg laver den på Hario V60, jeg er lidt funderet over, at der kommer en anderledes bloom når man brygger. Det er som om robustaen, giver en federe bloom.

Når man lige har brygget denne kaffe, så dufter det anderledes end normalt, der er lidt sødme i duften. Men når man smager på denne kaffe, så smager den metalisk, som om man drikker en kop vand fra en rusten vandhane.
Smagen minder utrolig meget om en filter kaffe, som har stået længe på kanden.

Men et utrolig spændende bekendskab

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.