Thoughts about coffee

13. Dec. – Huehuetenango

13 december , 2013 - af Rune - Kategori: Anmeldelse, Bønner - Tags: , , ,

Efter et besøg af nisser på jobbet og en hyggelig eftermiddag med et par venner, som også blev til håndbold, selvom det var nitten. Har jeg nu sat mig med dagens julekalenderkaffe, som i dag er en Huehuetenango fra Guatemala, som jeg igen har brygget på min Hario V60 21 gram kaffe til 350 g. brygtid ca. 2½ min.


Det er en rigtig mild og rund kop kaffe, som passer god til St. Lucia. En kaffe der smager af karamel, giver en god omgang sødme, lidt chokolade samt en masse friske noter af blomster.
Det er en kaffe, som klæder denne fredag rigtig godt, en kaffe, som gør mig i godt humør.
Så ind til videre den bedste kaffe i årets julekalender

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.