Thoughts about coffee

8. Dec. – Purple Flamingo

08 december , 2013 - af Rune - Kategori: Andet, Bønner - Tags: , , , , ,

Efter en smuttur til Flensburg, med hygge, Gluhwein og juleshopping, blev det anden søndag i advent. Dagen tilbringes med julemusik i radioen, kaffe i harioen og lys som bringer en masse hygge ind i stuen.


Dagens kaffe er Purple Flamingo fra Uganda, fra farmen Kapchorwa, AA kaffe. En kaffe som er en del af FM kaffe, som er en et økologisk fairtrade program, som vil hjælpe de lokale farmere med at producere bedre kaffe.

Dagens kaffe har en god sødme og utrolig fyldig i smagen den smager en lille smule af frugt og lidt bær.
Den er rund og mild i smagen en rigtig behagelig kaffe til en stille og rolig søndag på sofaen med softmusik i ørerne.

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.