Thoughts about coffee

7. Dec – Laos

07 december , 2013 - af Rune - Kategori: Andet, Anmeldelse - Tags: , , ,

Så kom vi til Flensburg, en hyggelig lille Hansestadt på gærnsen mod Danmark. Dagen skal gå med juleshopping rundt i Flensburg, og lidt jule marked besøg – Så mon ikke der kommer lidt Gluhwein indenbords også.


Dagens kaffe en Laos Arabica smag af lidt ristet marcipan og en lille smule ristning. Det er en atypisk kaffe da smagen er lidt anderledes end normale kaffer, hvorfor kan jeg ikke lige lure, mulighed fordi Laos og Vietnam har en anden tradition mht. kaffe. Der er et eller andet som ikke tiltaler mine smagsløg, men saadan vil det nok vaere med denne type kaffe.
Men en kaffe som kræver et bare sip før man kan lide den. En kaffe som tiltager de få.v

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.