Thoughts about coffee

Espresso med chokodryppere

22 november , 2013 - af Rune - Kategori: Espresso, Produkttest, Tilbehør - Tags: , ,

Kan I ikke det, at man genre vil have sin espresso endnu sødere? End bare at tilføje en skefuld rørsukker.
Så jeg har fundet disse chokolade dryppere, helsebixen.dk, drypperne er 100 % økologiske, og lavet af 56 % kakao og sat på en træpind.

Fremgangsmåde, er så at man dypper sin chokodrypper, ned i espressoen. Chokoladen smelter ikke så hurtig, så man kan faktisk langsom spise chokoladen, og hele tiden dypper man chokoladen i espessoen, så man hele tiden har en blød kant på chokoladen., og espressoen sødes.
Espressoen tager ikke skade af, at sødmen fra chokoladen, nej den gør bare espresso til en slags dessert, eller en eftermiddags treat, til alle dem som har en sød tand.

[instagram url=’http://instagr.am/p/g0KRaNzHAV /’ size=’middel’ addlink=’yes’ ]

Tilbage