Thoughts about coffee

Livsstils kaffe

16 november , 2013 - af Rune - Kategori: Andet, Cupping, Espresso, Filterkaffe, Produkttest - Tags: , , , , , ,

Jeg har haft glæden af, at smage og drikke Muchangara Peaberry fra Bjørk coffee den sidste uge.
Det er en single estate kaffe ristet til de lette brygmetoder, filter + brygmaskine, ikke så meget til espresso.

Dog har jeg prøvet, at lave den som Espresso hvilket den er okay til, det bliver en sød mild og rund espresso med en rustik nødde smag, den går ikke så godt i mælke drikke.

På Harioen v60, komme bønnens potentiale rigtig til udtryk, det en mild, rund og blød kop kaffe. Den er noter af lime, toppet med lidt chokolade, sød i eftersmagen, der ligger en snært af noget kandis, som klæder kaffen rigtig godt.

På Harioen brygget jeg ud fra følgende opskrift:

  • 280 ml. vand
  • 17 g. kaffe
  • 2 min og 10 sek.

En kaffe, som jeg sagtens kunne gå ned og hente en pose af i ny og næ, hvis Bjørk Coffee lå i Århus. Men jeg må nøjes med, at købe over nettet indimellem. – Men til alle jer kaffe freaks og aficionados, så skal I næsten bestille en pose.

Fordi denne kaffe, giver en god start på dagen:)

[instagram url=’http://instagr.am/p/giCY0PTHHN/’ size=’middel’ addlink=’yes’ ]

Jeg har også cuppet denne kaffe, og det gav følgende resultat, se cuppingskema af Peaberry – Bjoerk : )
Den opnår 4 ud af bønner

 

Tilbage

3 kommentarer