Thoughts about coffee

Endnu en styrke 10 fra Café noir

26 oktober , 2013 - af Rune - Kategori: Produkttest - Tags: , ,

Jeg har smagt endnu en kapsel fra Café Noir i deres nye serie kapsler. Denne grad drejer det sig om Supremo styrker 10, igen, så ved man ikke 100 % hvilken kaffe der er i kapslen. Men det man ved, er at det er et blend.
Pakningen er den samme, flot indpakning, lille kapsel, som passer i nespresso maksinen.


Den opnår en fin crema let nødde duft, dog løb kaffen langsom. Den smager af nødder, og har en god sødme, til sidst kommer der lidt smag af ristning dog mindre en fortissimaen, samt der kommer chokolade i smagen til sidst.
Jeg synes, at denne Supremo er noget bedre en fortissimaen da den ikke er så brændt i smagen til sidst.

Jeg har ikke prøve, at hælde mælk mine espressoer, da maskinen jeg brygger på kun kan lave en espresso.

Men alt i alt et godkendt produkt til formålet.

Tilbage

2 kommentarer