Thoughts about coffee

Turen går til Mexico

13 oktober , 2013 - af Rune - Kategori: Anmeldelse, Mikroristeri - Tags: , , ,

Endnu en kaffe fra Holy Bean (Aarup Kaffe), jeg har tidligere skrevet om dette risteri, og er dybt imponeret over smagen so fare… Men på et tidspunkt måtte dette vende (det gør det for alle), hvilket jeg synes giver mod og kræfter til, at smage/riste/udvikle endnu mere:)  – So keep up the good Work Holy Bean!

Denne gang drejer det sig om en Mexico Finca Muxbal, og jeg er ikke synderlig imponeret over denne kaffe, den ligger sig i midterfeltet af kaffeer.

Kaffen kommer fra Chipas, det sydlige Mexico, dyrket i ca. 1600 meters højde på grænsen til Guatemala.

Breaket:

Der er en svag duft af hasselnødder

Cupping:

Der er en god sødme, bitterheden kommer, der er lidt syrlighed i enden af smagen når smagsløgene lige få 1-2 sekunder til at smage på kaffen.

Finca Muxbal, noter af let ristet nødder med lidt karamel og muligvis lidt choko.

Der sidder dog, en lille smule ristning i eftersmagen, som overdøver smagsnuancerne lidt, selv den dominerende karamel gør hvad den kan.

Der er godt balance imellem de forskellige nuancer, i denne runde og milde kaffe.

Jeg vil give den 3 ud af 5 da den ikke skiller sig ud, se cuppingskema af Mexico Finca Muxbal
 

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.