Thoughts about coffee

Tillykke til…

23 september , 2013 - af Rune - Kategori: Andet, Konkurrence - Tags:

Så skal der igen vælges 3 vindere af min give a-way i samarbejde med Davids Coffee.

I år var der 5 der gerne ville have fingeren i 250 g. af Davids lækre kop kaffe.
Jeg synes, at folk har nogle gode historier omkring hvornår de fik deres bedste kop kaffe.
Min egen historie, er det år hvor jeg arbejdede og boede i Porto, Portugal. Fik jeg drukket en masse dejlige espressoer, disse espressoer blev med tiden krydret med gode historier på portugisisk.
Så jeg forbinder portugisisk espresso med et fantastisk ophold i Portogal, samt gode historier. Jeg mindes især 1 kop kaffe, hvor vi var ude, at spise til Champions league finalen Milan – Liverpool. Grunden til, at jeg husker denne espresso, skyldes at kampen var så vanvittig som den var, samt at min gode ven, som var Milan fan, sad med til bords og var næste sikke på sejren, men Milan endte med at tabe.
Derfor mindes jeg denne espresso ganske klar.

Tilbage til give a-wayen, så har jeg utrukket følgende ved hjælp af random.org, som alle gerne må sene en mail med deres adresse:
Freja, Maiken & Gastropassion

Hvis I har lyst må I gerne skrive et par ord om kaffen når I har modtaget den. :)

Igen tak til alle der følger med her på bloggen. – Glæder mig til det næste blog år

Tilbage

5 kommentarer


 1. sep 23, 2013
  7:06 pm

  Majken Hammer

  Glæder mig at prøve kaffen :)


 2. sep 24, 2013
  9:58 pm

  Gastropassion

  Dejligt – ser frem til at smage den :)

  Bh
  Mikkel


 3. okt 16, 2013
  8:09 pm

  Gastropassion

  Tak for kaffe Rune…! :-)

  Det var en flot ensartet ristning og en skøn intens duft. Kaffen var flot afbalanceret og med en god sødme – men meget kraftig.. Personligt er jeg nok mere til kaffe der er ristet til den lyse side – jeg synes det giver en mere klarer kaffe, med mere frugt og liv.

  Men det er altid dejligt at prøve noget nyt ☺

  Bedste hilsner
  Mikkel

  • Rune
   okt 17, 2013
   7:25 am

   Rune

   Hej Mikkel,

   Glad for at du kunne lide den:)

   Forsat god efterårsferie:)
   Rund

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.