Thoughts about coffee

3 år og give away

16 september , 2013 - af Rune - Kategori: Konkurrence - Tags: , ,

Så blev bloggen hele 3 år gammel, og sikke dog tiden går! I det forgangene år har jeg smagt meget forskelligt kaffe fra nye risterier og gamle kendte. Det sidste år, er jeg også begyndt, at blive mere aktiv på de sociale medier, såsom Instagram, Twitter & Facebook I er velkomne til at følge mig.

[instagram url=’http://instagr.am/p/cYcyM8zHEk/’ size=’middel’ addlink=’yes’ ]

I det sidste år har der været 10.275 unikke besøgende forbi mit kaffeunivers, fået en maase følger på både instagram og twitter.
Igen i år kan I vinde noget lækkert kaffe i denne omgang fra Davids Coffee 3 x250 g. til de bedste historier.

Skriv en kommentar til dette indlæg hvor I skriver jeres bedste kaffe oplevelse, det behøver ikke være en oplevelse med specialkaffe. Hvis I vil vide hvilken kaffe I kan vinde, så kig på forbi instagram;) – Der kan I også sige hvilken kaffe I helst vil vinde! 

Når I så har smagt kaffen fra Davids Coffee ville det være rart, hvis I sagde et par ord om kaffen enten pr. mail eller på min facebook side. I skal have smidt jeres kommentar inden på søndag d. 22.08 kl. 18.00

Tilbage

5 kommentarer