Thoughts about coffee

No. 9 med choko

08 august , 2013 - af Rune - Kategori: Anmeldelse, Espresso - Tags: , , , ,

Denne gang hedder den blend no. 9, fra Davids Coffee… Davids Coffee er på jagt efter den skandinaviske smag:) – Et spændende projekt!

Så jeg spørg om hvad er den skandinaviske smag? – Mon nogen af mine dejlige læsere som ved det, eller har en mening omkring dette?

[instagram url=’http://instagr.am/p/cd06XmTHDx/’ size=’middel’ addlink=’yes’ ]

Tilbage til blend no. 9, denne kaffe er 100 % økologisk og indeholder bl.a. Finca Ramirez (Dom. Republik) og Shadegrown El Café de Loja fra byen Loja i den sydlige del af Equador, den sidste kaffe som der optræder i dette blend er hemmeligt.

Kaffen kommer i en ventilpose dog uden zip, bønnerne er ganske godt ristede, så det er thumps up! Når man åbner posen så dufter det af let chokolade, det gør sig også gældende når man kværner kaffen.

Breaket:

Chokolade med et twist af marcipan

Cupping:

Næsten ingen bitterhed, god sødme og syrlighed.

Den smager af fyldig chokolade, kaffen har noget sødme som muligvis kommer fra noget bær halløj. Selve smagen af chokolade bliver hængende længe. Der er en god balance i denne kaffe.

Kaffen er rund og lækker

Så denne kaffe opnår 4 ud af 5 bønner. I og med det er en espressoblend egner den sig kun til espresso.
Læs cuppingskema af Blend no. 9 Davids Coffee

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.