Thoughts about coffee

Det var det jeg sagde

12 juni , 2013 - af Rune - Kategori: Andet, Mening - Tags:

Dagens bedste nyhed, fundet på nettet, hvor elles?;)

Jo, det handler om, at videnskab.dk har konkluderet, at baristaen arbejder videnskabeligt, og dermed er baristaen lige med en videnskabsmand.
Det er fordi når man skal finde den bedste bønne til med den bedste smag, går man systematisk til værks, når man smager på kaffe altså laver en kaffecupping.

Videnskabsteoretikeren Claus Emmeche siger følgende:

”Baristaerne bruger noget, der minder om et videnskabeligt eksperiment. De isolerer enkelte faktorer og går systematisk til værks for at kunne finde de parametre, der kan justeres på, når kaffen skal brygges”.

Denne tilgang synes jeg netop er utrolig spændende når man har med kaffe, at gøre hvordan får man de forskellige aspekter til at spille sammen max.

Men at blive kaldt videnskabsmand er jo bare en fjer i hatten, selv alle ”rigtige” baristaer sikker, at har vidst det længe;)

Men hvad synes I der ude, er vi baristaer videnskansmænd på jagt efter den helt rigtige smag, og måde, det skal brygges på – altså den universelle sandhed omkring kaffe selvom den er relativ?

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.