Thoughts about coffee

Frugt espresso

13 april , 2013 - af Rune - Kategori: Bønner, Espresso - Tags: ,

Efter en lang ferie sammen med min dejlige lille familie, er tiden igen kommet til et indlæg.

Jeg var så heldig, at været et smut for Ministerstow Kawy, beliggende i Warszawa, ikke nok med, at man fik en lækker kop kaffe havde den også 1 pose kaffe fra Tim Wendelboe, som jeg straks købt med hjem.

Tim Wendelboe, har en imponerende række baristaer titler bag sig for, at nævne nogle få en af Norges bedste baristaer (vundet det norske mesterskab et par gange) tilbage i 2004 vandt han guld ved VM. Så en barista, der ved hvad han laver.
I 2007, startede Wendelboe, sin egen import af kaffebønner, og begyndt, at riste selv.

[singlepic id=940 w=320 h=240 float=center]

Nå men tilbage til kaffen. – Den kommer i en zippose med envejsventil, zippen er noget jeg sætter pris på, da man så kan genlukke.

Derudover fin beskrivelse hvor kaffe kommer fra, samt hvilke bønner der i posen, og hvor meget af hver slags.

En pose lige efter mit hoved.

 

Breaket:

Let duft af kirsebær dejlig frisk i duften.

 

Cupping:

Denne bønne har en god sødme, lille bitterhed, syrligheden er også tilstede, dog er den gemt neden under sødmen fra bærrene.

Sødmen fra bærrene hænger længe i munden, og desto koldere kaffen bliver desto mere smag kommer der af kirsebær blandet med nogle syrlige bær.

Der er en rigtig god balance i mellem de forskellige nuancer der optræder i denne kop.

Den er rund og fyldig utrolig lækker.

Jeg vil give den 5 ud af 5 bønner, det er længe siden jeg har smagt en espresso, som udvikler sig så meget på så kort tid., se cuppingskema af Wendelboe_espresso
 

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.