Thoughts about coffee

Ministerstwo Kawy

27 marts , 2013 - af Rune - Kategori: Andet, Café - Tags: ,

Igår var jeg på cafe sammen med min dejlige lille familie. Vi var et smut forbi en af de nye hipster steder i den polske hovedstad, Warszawa.
Nærmere bestemt Ministerstow Kawy, et nyt og spændende kaffe insted, de laver forskellige kaffehappings, lige fra kaffe smagninger til mesterskaber.
De har kaffe fra det svenske risteri KOPPI, som blev grundlagt af nogen af Sveriges bedste baristaer, så bønne kvaliteten er iorden:)
[singlepic id=937 w=320 h=240 float=center]

Ministerstow Kawy, laver en rigtig lækker cappu, der er styr på espressoen ekstrationen, og hvordan man hælder mælken op, så den ligger sig rigtig i koppen – helheden opleves som dessert.

Derudover fik, jeg en bønne fra Costa Rica, lavet på en Chemex, også her er der styr på sagerne. Tiden overholdes, der kæles om detajlen, Baristaen dufter lige til brygget for, at sikre sig, at den er som den skal være.
[singlepic id=939 w=320 h=240 float=center]

Derudover er de Baristaer der arbejder i baren nogen af Polens bedste baristaer, så mit helheds indtryk er super super godt! – Så hvis I kommer forbi 25/37 Marszalkowska Street, så læg turen for Minsterstow Kawy, det er besøget værd.
[singlepic id=938 w=320 h=240 float=center]

Tilbage

2 kommentarer


 1. mar 27, 2013
  3:35 pm

  Kim Schulz

  Warszawa er på mange måder en spændende by og ved at blomstre på den gastronomiske front. Var selv dernede at for en måneds tid siden og spiste på flere rigigt lækre restauranter hvor også kaffen var i orden.
  Min favorit restaurant var en hyggelig lille en kaldet Restaurant Rosmarin (de stavede vist Rosmarin med nogle ~ eller ligende). Hyggelig, lækker mad og fantastisk venligt personale.

  • Rune
   mar 27, 2013
   5:15 pm

   Rune

   Ja, det er en by i rivende udvikling:) har boet her nede, så er ret vild med byen:) Polen har meget at byde ind med:-)

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.