Thoughts about coffee

Smagen af Honduras

25 marts , 2013 - af Rune - Kategori: Bønner, Produkttest - Tags: , ,

Jeg har smagt en Finca Pantanal, fra Honduars, nærmere bestemt en af Marysabel Caballero &
Moises Herrera mange farme. De ejer tilsammen 17 farme fordelt over 200 hektar. Hvis I vil læse mere om disse farme, så kan I læse på Tim Wendelboes blog.
Men jeg er ret positiv overrasket over denne kaffe fra Honduars, fordi jeg fortrækker kaffe fra Afrika. Men denne kaffe giver mig mere og mere mod på kaffe fra Sydamerika.

Finca Pantanal, egner sig i den grad til sort bryg på den ene eller anden måde, jeg vil da også mene, at man kan skyde en hæderlig espresso med denne bønne. Den giver en god crema, som man sagtens kan bruge til en cappuccino.
[singlepic id=935 w=320 h=240 float=center]

Breaket:

Duft af modne bær, som giver en god friskhed

Cupping:

Høj bitterhed, acceptabel syrlighed og en god sødme. Kaffen smager af friske bær, dog er der noget sødme som muligvis kommer fra smagen af lidt karamel.
Kaffen hænger længe i munden, efter 2-3 sek. kommer der kort lidt bær smag til udtryk.
Der er en rigtig god balance i denne kop kaffe.

Kaffen er rund og kraftig og utrolig behagelig

Jeg vil give denne kaffe 4½ ud af 5, cuppingskema Finca Pantanal

 

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.