Thoughts about coffee

Sertão Estate

11 marts , 2013 - af Rune - Kategori: Bønner, Produkttest - Tags: ,

Sammen med den Hario V60 jeg købt fik jeg tilsendt lidt kaffe fra Estate Coffee, og det skulle selvfølgelig prøves og testes.
Kaffen kommer i den vanlige pose med envejsventil dog igen uden zip, så man skal selv lukke posen forsvarligt eller bruge hele kaffeposen hurtigt.

Her er i huset er det jo ikke noget problem, men det kan være der er andre der har det problem.

Denne her kaffer er fra lot 617b fra Sertaõ i Carmo do Minas. Kaffen er en yellow Bourbon dyrket i 1300 meters højde og håndplukket med dug som opsamler.

Breaket:

Lette nuancer af chokolade, som pirre næsen uden af blive for meget.

Cupping:

Der er en lille bitterhed og syrlighed kombineret med en god portion sødme
Smagen i koppen er chokolade domineret toppet med lette noter af citrus. Dog kan man smage ristningen en lille smule.
Eftersmagen bærer også smag af ristningen. Der er en lille balance.
Jeg vil give denne kaffe 3 ud af 5 bønner, fordi den ikke skiller sig nævne værdig ud fra mængden, se cuppingskema af Sertao Estate
Den smager bedst hvis man laver den på Aeropress, Hario V60, eller en anden form for sort bryg
 

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.