Thoughts about coffee

Feder din kaffe?

19 februar , 2013 - af Rune - Kategori: Andet, Mening - Tags: , ,

Her forleden kunne man se i Jyllands postens Web TV, at din kaffe feder… Og ja, det er vel rigtig nok, hvis man drikker den forkerte kaffe.
I udsendelsen siger eksperten, Henrik Duer, at den sorte kaffe er “gratis” hvis man ser på hvor meget energi der er i en kop kaffe, og at alle disse her ice blend etc. er dem der feder mest. Det er jo rigtig nok set med rene kalorier briller.
Men jeg nu også mener, at vi skal drikke vores kaffe med omtanke, fordi man hælder  hellere ikke bare mange liter sodavand indenbords uden, at tænke sig om.
Det samme gælder vel også disse her Ice blends. – Tænker I over det? De feder hvis man drikker for mange af dem… Men det er der jo så meget der gør;)

Henrik Duer, opfordre så at man skifter sin sødmælk ud med letmælk, og det vil jeg fraråde! Da mælken skal spille sammen med kaffen, så man opnår den perfekte smag! Så det er ikke lige meget hvilken mælk man hælder i sin kaffe.
I min optik når man drikker kaffe, så drikker man den gode kop, med den mælk der passer til! Og ikke bare en masse dårlig kaffe – Nej vi skal være gode ved vores krop, og hvis det er usundt i nogen sammenhænge så drik det mindre, hvis man er helt vild med iceblend.

For mig handler det om kvalitet og ikke så meget andet. Hvis det er af god kvalitet, så drikker man det mindre. God kaffe smager også bare bedre!

Tilbage

4 kommentarer