Thoughts about coffee

Kaffe fra Kilimanjaro

19 november , 2012 - af Rune - Kategori: Bønner, Produkttest - Tags: , ,

Så kom tiden en kaffe fra Tanzania, det er ikke så tit, jeg cupper og drikke kaffe fra Tanzania, hvad med jer kender I noget kaffe der fra?

Men denne kaffe kommer fra Machare Estate, Kilimanjaro, kaffen gro i en højde af 1350 til 1500 meter.
Så når I drikker denne kaffe, kan I drømme jer ned til Kilimanjaro.

Bønnerne er dejlige ens og godt ristet, ristningen er lige så god som den plejer! Tak til Michael og Øristeriet.
De er pakket i en envejsventil pose, utrolig dejligt.

Breaket:

En forfriskende duft af chokolade, og friske luft. Giver en god pirrende i næsen

Cuppingen:

Den smager af frisk chokolade, ja, det lyder underligt, men det er rigtigt! Friskheden blandet med chokoladen giver en fornemmelse for, at det er frisk lavet chokoladen.
Desto længere denne kaffe hænger i munden desto blødere og rund bliver smagen.

Koppen er dejlig velafbalanceret.

Igen en rigtig god kaffe til Aeropressen, filter og stempelkanden. Jeg vil give den 4 ud af 5 fordi det er en allround kaffe. Se Cupping skema Tanzania

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.