Thoughts about coffee

Besøg Paris’ favoritcaféer

26 oktober , 2012 - af Rune - Kategori: Andet, Gæsteblogger

En tur til den franske hovedstad ville ikke være fuldendt uden at tilbringe lidt tid med at nyde en drink og kigge på forbipasserende eller læse avisen på en af Paris’ berømte fortovscaféer. Der er mere end ti tusind kaffebarer at vælge imellem, så det skulle være nemt at finde det perfekte sted.

Parisiske caféer er ofte kendt for deres stemning og afslappede udtryk. Mange parisere tilbringer flere timer med at sidde på fortovscaféer, og der er ikke et krav om, at man bliver ved med at bestille, så det kan også være en relativt billig måde at blive underholdt på. Nyd et stykke wienerbrød eller en kage, og få et stykke af det bedste ved det franske køkken.

Her er et kig på nogle af de bedste fortovscaféer, Paris byder på:

Le Saut du Loup

Med sin placering i Musée des Arts Décoratifs og kun få skridt fra Palais Royal, har Le Saut du Loup en af de mest romantiske terrasser i Paris, og tilbyder også noget tiltrængt fred og ro fra byens buzz med fede DVD film.  Denne café er kendt for at være elegant og behagelig, serverer fantastisk mad og er det perfekte sted at nyde sin eftermiddags te- eller kaffe sammen med et let mellemmåltid. Hvis du kaster et blik på udsigten, kan du se Eiffeltårnet i det fjerne.

107 Rue de Rivoli

Café Charbon

På den berømte Rue Oberkampf, en lang og smal vej spækket med trendy barer og afslappede caféer, ligger Café Charbon, der var et af de første etablissementer der åbnede i området, og startede en kæmpe forandring, der har gjort denne gade til il en af de mest fashionable i Paris. Hvis du kan få et bord på fortorvsterrassen, så vær forberedt på at se, og blive set, for det her er det ultimative spot for at checke de forbipasserende ud om eftermiddagen.

109 Rue Oberkampf

Pause Café 

Med sin belejlige placering for et besøg på Palace de la Bastille, er denne traditionelle fortovscafé kendt som en af de bedste i området, og adskiller sig selv fra talrige andre caféer i området, fordi den er populær hos lokale, cool kunder, og en del af den franske kultfilm Chacun Cherche son Chat er filmet her. Hold øjnene åbne for et kig på Paris’ hippeste borgere, lokalt betegnet som Bobo (Bourgeois Bohemian).

The 7th

I stedet for at tilbyde traditionel fortovsservering, leverer denne café en spektakulær udsigt over Paris. Denne tagcafé, der ligger på det stejle Montmartre, er åben til midnat hver dag og serverer fantastiske vine og cocktails, så du kan sagtens sippe din drink langt ud på aftenen, mens du kigger ud over byen og det spektakulære Eiffeltårn.

Tag et smut til Paris og find din yndlingscafé. Du kan nemt finde din billet, og flyve fra Billund til Paris ved at bruge momondos hjemmeside. momondo er en søgemaskine, der søger hele nettet for at finde dig den bedste pris. På hjemmesiden kan du også finde guides til Paris, der er skrevet af byens indbyggere.

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.