Thoughts about coffee

Amokka – Brasilien

29 september , 2012 - af Rune - Kategori: Anmeldelse, Bønner - Tags: , ,

Jeg har haft 2 poser kaffe liggende fra Amokka tilsendt af kaffeposten.dk, dog har jeg kun nået at cuppe den ene, da jeg har haft travlt.

Det drejer sig om en kaffe fra Brasilien nærmere fra Fazenda Da Logoa.

Jeg synes det er en god kop kaffe, som egner sig godt til stempel kande, og til den sene aften time, da den er mild og rund.

Bønnerne er flotte og ens ristet, den dufter mildt af chokolade, når bønnerne er kværnet så kommer der en lidt kraftigere duft af chokolade.

Breaket

Den er frisk i duften med lidt syrlige noter gemt i koppen, man kan næsten ikke dufte chokoladen.

Cuppingen

Koppen har næsten ingen syrlighed, og bitterhed, en mellem sødme.

Noterne som gemmer sig i koppen er chokolade og nødder, dog er de godt gemt. Når man finder dem, så er der en god balance i mellem dem.

Chokoladen kommer igennem i eftersmagen dog er den stadigvæk godt gemt.

Hele koppen bærer præg af den mildhed som kaffen har, jeg synes den er lidt kedelig.

Jeg vil give den 3 ud af 5 fordi den mangler en masse… Se Cuppingskema

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.