Thoughts about coffee

Indisk espresso

26 september , 2012 - af Rune - Kategori: Espresso, Produkttest - Tags: ,

[singlepic id=909 w=320 h=240 float=center]
Jeg synes Indien er et spændende land, det er et land, som har mange ting, at byde ind med. Der er mange der har stødt på den indiske kultur, bevidst eller ubevidst vides ikke, men nu kommer der en indisk espresso.

I Indien drikker man kaffe med mælk, som har stået i lang tid på komfuret, fyldt med en masse sukker – en lækker måde, at drikke kaffe på.
Malabar er et firma, som forhandler te og kaffe fra Indien, et firma, som gerne vil formidle det gode fra Indien, denne her gang prøver de med en espresso.

Når man skyder den som espresso kommer der en flot espresso frem med en utrolig flot crema i toppen, espressoen er rigtig kraftig i smagen.

[singlepic id=908 w=150 h=113 float=] [singlepic id=910 w=150 h=113 float=]

Det er flotte ens ristede nødder, som dufter let syrlig.

Breaket:

Let duft af nødder, ikke så meget syrlighed i duften

Cupping:

Selve smagen bærer præg af røgede nødder og koppen smager af ristningen en lille smule. Men efter lidt tid, bliver koppen mere og mere domineret af nødderne. Desto længere tid koppen står desto mere smag kommer der af nødderne.
Den et en rund og kraftig kop kaffe, som har en god balance.

Jeg vil giver den 3½ da den laver en flot espresso, og smager lige over gennemsnittet, se Cuppingskema
 
Endnu en god bønne fra Malabar:)

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.