Thoughts about coffee

Espresso en drenge ting?

11 september , 2012 - af Rune - Kategori: Grej - Tags:

Søndags udgaven af Berlingeren, skriver de at det at eje en espressomaskine er en drenge ting, da mænd generelt godt kan lide, at eje dyre ting, som de kan ’nørde’ med! Det tænker jeg der er fair nok, altså at vi nørder! Hvad nørder du med?

Bare de husker at det er den gode kop kaffe der kommer i højsædet – fordi det at eje en espresso maskine behøver ikke, at betyde, at man laver god kaffe. Nej, den gode kop espresso kræver sin barista, og en masse øvelse.

Artiklen forsætter med, at sige, at de nye indenfor kaffe er sort kaffe, og ja, det er rigtig! Men er det ikke en gammel nyhed for os, som kender lidt til kaffeverdnen;)
Samt for alle dem, som ikke ejer en espresso maskine er det vil normalt, at det er den sort kop kaffe der er den bedste?

Men artiklen konkludere til sidst sammen med Klaus Thomsen fra Coffee Collective, at filteren kaffen faktisk er god nok, hvis man laver den rigtig, vedligeholder sit brygudstyr, samt bruger en god bønne.
Dette kan jeg kun bakke op! Godt brygudstyr, den gode bønne, og dosering/kværning.

Men igen, så er espresso ikke kun en drenge tid! Fordi hvad er en kaffe latte uden espresso?

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.