Thoughts about coffee

Latte art med Barista Line

23 juli , 2012 - af Rune - Kategori: Grej, Latte art - Tags:

Nu har jeg leget med de nye kander fra Bendt Brandt lavet i samarbejde med Søren Stiller Markussen, mit første indtryk af disse nye kander er rigtig positivt.
Jeg har lavet adskillige Latte Art forsøg med de nye kander, og mit første indtryk er super godt! Det er nemmere, at komme til at tegne med mælken. Da man kommer markant tættere på sit skud espresso da kanderne er spidserne end de andre kander jeg har arbejdet med.
Samt det går hurtigere, at varme mælken… Så man spare nogen sekunder på at varme mælken. – Dette er en fordel, hvis man ikke har en så kraftig steamer, da der skal mindre power til, at varme samme mængde mælk.

Jeg har disse kander i 3 forskellige størrelser. Den mindste passer lige en en enkelt kop capp, den mellemste passer til 2 cappus, den store er god til flere cappus i træk.

Hvilken kande bruger I? – Samt hvilket motiv laver i mest?

Senere vil I se nogle af mine forsøg på latte art:)

Tilbage