Thoughts about coffee

Angel Manani

10 juni , 2012 - af Rune - Kategori: Espresso, Mikroristeri - Tags: ,

Jeg har modtaget lidt nyt kaffe fra Øristeriet.

Denne gang kommer kaffen fra Boliva, nærmere bestemt i området San Ignacio, Yungas i ca. 1600 meters højde.
Igen har Michael fra Øristeriet styr på sin ristning, den er rigtig fin!

Bønnerne dufter af mælke chokolade, og efter de er kværnet er det en mild og rund kaffe duft der kommer frem.

Breaket:
Let nøddeagtig, frisk, meget mild i duften.

Cupping:

Denne kaffe har en god sødme, lille syrlighed og bitterhed. Det er en utrolig rund og mild kaffe

Sødmen minder lidt om sødmen fra rørsukker, den hænger længe i munden. Når kaffen bliver lidt koldere kommer der lidt citrus, ikke meget. Det giver lidt spil.


Jeg vil give den 3 ud af 5 bønner fordi den ikke har flere nuancer i smagen, se cuppingskema af Angel Mamani

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.