Thoughts about coffee

Baristaens bedste ven

06 juni , 2012 - af Rune - Kategori: Grej - Tags: ,

[singlepic id=878 w=320 h=240 float=center]

Når man skal lave den perfekte espresso, skal man huske de 4 m’er, herunder 50 % af den perfekte espresso kommer fra baristaen.
Derfor skal baristaen have et godt værktøj, at arbejde med. Pt. arbejder jeg med følgende stamper, Concept Art Stamper flad 58 mm med en vægt på 355 g. jeg synes den ligger godt i hånden, og har en god vægt, så der er noget, at arbejde med.

Engang skal jeg have fat i en hånddrejet stamper af egetræ eller noget i den stil.

 

Engang skal jeg have fat i en hånddrejet stamper af egetræ eller noget i den stil.

[singlepic id=877 w=320 h=240 float=center]

Hvilken stamper har ud? – Kan du anbefale en god stamper?

 

Det store spørgsmål er om stamperen skal være flad eller konveks? Jeg synes stamperen skal grundlæggende skal passer til filterkurven.
Jeg har i nu ikke prøvet, at arbejde med en konveks stamper, er der nogen der kan fortælle mig hvorfor jeg skal skifte?

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.