Thoughts about coffee

Hjernen bag det hele

04 juni , 2012 - af Rune - Kategori: Grej - Tags:

Da jeg købt min dejlige Oscar espressomaskine, købt jeg også en kværn. Fordi hvad er en god espressomaskine uden kværn?
[singlepic id=876 w=320 h=240 float=center]
Jeg valgte, at købe en Compak K3, som er udstyret med 58 mm. flade knive, og lavet af ABS plast, som er super solidt, og laver en ingen statisk elektricitet.
Denne kværn kan dosere direkte ned i portafilteret, man rører en kontakt under tuden på kværnen, også kværner den imellem 5-10 g. ned i portafilteret kommer an på indstillingen).
Så det er nemt, at kværne i et single og dobbeltfilter. Den kan også kværne løs ind til man stopper kværnen.
[singlepic id=875 w=320 h=240 float=center]

Jeg har nu brugt denne kværn i 1½ måned, og er super godt tilfreds. Dog tager det noget tid, at lære sin nye maskine, at kende. Jeg har vel kørt 6-8 kg. kaffe igennem før jeg lærte, at kende denne kværn. Kværnen kræver næsten, at man køre en masse bønne igennem før den er 110 % klar.
Men nu er knivene kørt ind og jer har lært denne maskine, at kende. – Så kan kun anbefale denne kværn.

Hvilken kværn har I og hvad synes I om den?

[singlepic id=874 w=320 h=240 float=center]

Specifikationer:

Knive: Diameter: 58 mm, (flat burr – flade knive)
Kværning 1100 o/min
Aftagelig bønnebeholder med bønnelås
Man male ca. 5-7 kg. pr. time
9 sek. per shot
Vægt:  5.5
Mål (HxBxD): 496x165x305
Motokraft 1/8 HP (hestekraft)
Effekt: 93 Effekt

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.