Thoughts about coffee

Yellow Bourbon

23 marts , 2012 - af Rune - Kategori: Bønner, Mikroristeri, Produkttest - Tags: ,

Så blev det tid til, at smage den først af 2 kaffe i Marts mdr.  fra kaffeposten
Der er tale en om en Yellow Bourbon, Brazil, fra Strandvejsristeriet.

Den kommer fra Fazenda Rainha, som er en farm i Mogiana området i Minas Gernais og kaffen vokser i 1000 meters højde ca.
Bønnen er semivasket.
[singlepic id=750 w=320 h=240 float=center]

Jeg vil lige rose Strandvejsristeriet for, at der er riste dato på pakken, samt at de anbefaler max 3 mdr. det er god stil. Derudover er der en masse info omkring netop denne kaffe! Det er super klasse, dejligt.

Breaket:

I breaket dufter kaffen af chokolade med syrlige noter, hvilket er lidt sjovt, fordi, før man kværner bønnen er der en udbredt duft af citron.

Cupping

Denne kaffe har lav syrlighed og bitterhed krydret med en god portion sødme. Der er en udbredt smag af chokolade, med lette undertoner af citroner.
Den har ikke en dominerende smag, den hænger ikke længe i munden, dog kommer citrus smage når kaffen bliver kold.
Der er en god balance i mellem chokolade og undertonerne af citrus.
Yellow Bourbon, er en mild og rund kaffe flader lidt ud til sidst.

3½ ud af 5 bønner. Men Stranvejsristeriet skal have masser af plusser for deres indpakning af kaffen info. Og til kaffeposten for, at introducere nyt kaffe til forbrugerne.
 

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.