Thoughts about coffee

Amalies Coffee

17 marts , 2012 - af Rune - Kategori: Café, Mikroristeri, Produkttest - Tags:

Tidligere i dag, lørdag, var jeg sammen med min dejlige kone og bror, inde i Aarhus midtby.

Udenfor banegården stod der en dame og solgte kaffe fra sin Street Scooter, Amalies Coffee, en af dem med lad bag på.
[singlepic id=748 w=320 h=240 float=center]
Jeg fik en snak med damen, mon det er Amalie hvem ved;)

Hun fortalte, at hun solgte Risteriets bønner, nærmere bestemt Miscela Uno, en ganske god bønne, har tidligere hørt om den, dog aldrig smagt den.
Jeg fik serveret en kop kaffe, noget der minder om en Americano, hvilket jeg blev lidt skuffet over, da hun spurgte om den skulle være stærk, og det var den ikke, næste gang beder jeg specifikt om en espresso. Men den var ikke dårlig, nej, det var en habil Americano.
Men det jeg synes der er interessant er, at man nu kan få Risteriets bønner i Aarhus, samt Randers hvor hun også står engang imellem, så hvis I har mod på en hurtig kop kaffe, og Amalies Coffee er tilstede, og bare skal videre med bussen fra banegården i Aarhus, så er det et godt alternativ til Baresso Coffee, da prisen også er rimlig!

Tilbage

3 kommentarer


 1. mar 17, 2012
  8:35 pm

  Joy

  Jeg har endnu ikke set Amalies coffee her i Aarhus. Jeg må komme noget mere ud. Jeg har kun set den røde Street coffee vogn….

  • Rune
   mar 18, 2012
   9:49 am

   rune

   Øv, men hun har også kun været i gang i 3 mdr. så er forholdsvis ny i Aarhus. Street Coffee vognen, har jeg set dog ikke smagt i nu, men det kommer:)


 2. maj 27, 2012
  7:16 pm

  Rasmus

  Amalies coffee smager rigtig godt. ;-)

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.