Thoughts about coffee

Art of Coffee on Iphone

15 marts , 2012 - af Rune - Kategori: Apps, Iphone & Ipad - Tags:

Mange af jer der ude har sikkert en Iphone, og bruger den til det meste i jeres liv. Nu kan Iphone hjælpe jer med, at lave kaffe, eller det vil sige, at den kan støtte og vejlede jer, lidt lige som en moderne pædagog;)
Men vi elsker smartphonen, og kan den hjælpe med, at lave den gode kop kaffe, så er det super!

Jeg har ingen Iphone, så jeg har fået Appropia Magazine til, at hjælp med at anmelde app’en Art of Coffee fra Skunkscapee. De har anmeldt en kaffe apps tidligere på i marts 2012.

Anmeldelse af Skunkscapee af Appropia Magazine

Når du åbner app’en, bliver du præsenteret med en skærm som siger “Coffee Basics.” Dette er den første del af app’en, med tre mere, som du kan navigere mellem på den nederste menulinjen. De øvrige afsnit omfatter: Essential Art, Advanced Art, og fejlfinding.

Det er grundlæggende et godt sted at starte. Der er en Kom godt i gang guide, og det vil endda lære dig det grundlæggende i kaffe, herunder: espresso, mælk, gratis pour, ætsning og meget mere.

Allerede bekendt med de grundlæggende principper? Start derefter med Essential Art, eller Avanceret Art, hvis du er op til en reel udfordring! Forskellen mellem Essentials og Advanced er, at der er en kombination af teknikker, der er involveret med Avanceret billeder.

[singlepic id=746 w=310 h=235 float=] [singlepic id=747 w=310 h=235 float=]

Bare knald et billede på for at se skridtene til at genskabe det, et ad gangen. Du får også retningslinjer med på fotoet for at sikre, at du gør det korrekt.

Oplever du nogle problemer med din egen kaffe kunst? Så kan du gå til Fejlfindings området. Her vil du finde almindelige problemer med latte art, herunder: dårlige linier, Rosetta blade problemer, fuld kopper, asymetriske kunst, og meget mere. Du kan se de områder af fejl og hvordan man retter dem.

Den app tilbyder i øjeblikket mere end 30 designs at dekorere din kaffe med, der er masser at lære og mestre. Den eneste dårlige ting om app’en er den lille skrifttype, og manglende evne til at rotere, og det kan være svært at se den lille tekst mod kaffe motiv.

Mange tak til Appropia Magazine for den fine anmeldelse af Art of Coffee.

Jeg har tidligere selv anmeldt nogle apps til Andriod. Kender I der ude nogle coffee apss jeg burde anmelde. Så sende en mail eller en kommentar på dette her indlæg.

Men husk på, at app’en ikke gør det hele selv, det kræver en god barista før man laver den flotte latté art.

Tilbage