Thoughts about coffee

Kaffe vs. Høfeber

07 marts , 2012 - af Rune - Kategori: Sundhed - Tags:

Godt nyt til alle dem der lider af høfeber, I kan glæde jer til den nye sæson, fordi I skal drikke noget god kaffe. Det hjælper jer med, at mindske jeres høfeber.
Et hold forskere fra Korea, har fundet ud af at koffeinen i kaffe hjælper mod høfeber. Det er fordi kaffen har en naturlig antihistamin virkning.

Jeg synes det er spændende tanke, at kaffe virker mod høfeber. Er I klar der ude på, at lave vores eget lille uvidenskabelige forsøg her i løbet af foråret? ; )

Jeg drikker gerne en for videnskaben;)  – Hvad med jer drikker I en for videnskaben?

Tilbage

4 kommentarer


 1. mar 7, 2012
  9:27 pm

  Pernille Bach

  tak for en super god info
  har allerede tændt kaffemaskinen:) skal nok vende tilbage når det bliver sæson lige nu ser det ikke ud til alt for meget polen lige foreløbig med regn og slud uden for:S


 2. jun 21, 2012
  6:40 pm

  Mohammad

  Hej Rune

  Jeg har i dag været ude i dyrehaven med klassen. Det gav mig mit livs værreste allergianfald, selvom jeg rent faktisk havde taget min medicin inden.
  Da jeg så kom hjem drak jeg en kop kaffe, og ikke mere en 20 minutter efter havde jeg det som om intet ubehageligt fandt sted den dag. Mine øjne føltes ligepludselig normale, og min næse kunne trække vejret uden at snøfte. Min konklusion må altså være at kaffe er den perfekte kur mod høfeber! :D

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.